IT-Kurser

For at se alle kurser i Dansk Oplysnings Forbund Klik her

Navn Sted Underviser Start
Annoncering i Facebook - på begynderniveau SIND Daghøjskole, Aalborg Anne Billing 30‑09‑2020
Se mere   Luk
Se mere   Luk

Målgruppe
Skoleledere, bestyrelsesmedlemmer, administrative medarbejdere og andre, som administrerer en aftenskoles Facebook-side, og som har behov for helt grundlæggende viden omkring annoncering i Facebook

Mål & indhold
Oplever du, at din annoncering på Facebook mest af alt ligner det rene gætværk og boosts opsat i blinde?

Og er du klar til…
• at tage styringen over din Facebook-annoncering i stedet for at Facebook styrer dig?
• at være tryg ved at logge på og sætte en annonce op uden at få svedige håndflader?
• at finde den rigtige målgruppe til dine annoncer?

Så er dette kursus i Facebook-annoncering lavet til dig.
Som annoncør på Facebook har du brug for at vide, hvad der virker, og hvor du spilder din tid og dine penge.

På dette kursus vil du lære de grundlæggende principper i Facebooks annonceværktøj, hvordan du rammer din målgruppe og opbygger annoncer, som får brugerne til at klikke videre. Der vil være praktiske øvelser i løbet af dagen, hvor du får mulighed for selv at prøve funktionerne af.

OBS: Du skal bare møde op med en bærbar computer (obs.: en tablet er desværre ikke nok) samt sikre, at du har adgang til aftenskolens annoncekonto og Facebookside.

Underviser Anne Billing
Anne Billing har en baggrund indenfor e-commerce og mere end 15 års erfaring med online markedsføring. Hun har tidligere drevet egen webshop og har desuden arbejdet for interesseorganisationen FDIH som onlineansvarlig i 7 år. Siden 2015 har Anne som selvstændig konsulent rådgivet, undervist og hjulpet adskillige små og mellemstore virksomheder med at blive synlige og få kunder fra især Facebook, Instagram og Google. Ud over rådgivning varetager hun også annoncering på Facebook og Instagram for mere end 40 forskellige virksomheder.

Se kursusopslag i pdf hér

Tid
Onsdag den 30. september 2020,  kl. 10.00-16.00

Sted
SIND Skolerne, Bispensgade 7A, 9000 Aalborg

Pris
350,- kr for deltagere tilknyttet en DOF medlemsskole
1400,- for andre

Tilmeldingsfrist
Tirsdag den 15. september 2020

Tilmelding og betaling
Benyt www.danskoplysning.dk eller ring på tlf. 70 20 60 20.
Der udsendes girokort efter tilmelding. Derudover kan der betales direkte på DOF’s konto: regnr.: 7118 kontonr.: 0001628463
Kursusgebyret kan kun refunderes senest 14 dage før kursets start.
Ved udeblivelse på selve kursusdagen uden forudgående besked opkræves i tillæg til kursusgebyret et udeblivelsesgebyr på 400 kr.

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer: 20243
Status: Tilmeldingsklar
Første møde: 30-09-2020 10:00
Mødegange: 1
Lektioner: 6
Undervisere: Anne Billing
Priser:
Medlem af DOF DKK 350,00
Ikke medlem DKK 1.400,00
VuptiWeb workshop DOF, Roskilde Kathrine Egemar 13‑10‑2020
Se mere   Luk
  • Navn: VuptiWeb workshop
  • Sted: DOF, Roskilde
  • Underviser: Kathrine Egemar
  • Start: 13‑10‑2020
Se mere   Luk

Målgruppe
Alle skoleledere, bestyrelsesmedlemmer, administrative medarbejdere og andre, der vil arbejde eller arbejder med skolens hjemmeside i DOF’s hjemmesidesystem VuptiWeb

Mål & indhold
Formålet med workshoppen er at hjælpe dig med at lave skolens hjemmeside i VuptiWeb og/eller hjælpe dig med de funktioner, som du synes, at du har lidt svært ved.
Du har mulighed for at sidde og arbejde med egen hjemmeside, og Kathrine vil være til rådighed for at hjælpe og løbende svare på spørgsmål.
Du kan ikke regne med at få en 100% færdig hjemmeside i løbet af workshoppen, men du vil være kommet et godt stykke vej, så du selv har mulighed for at færdiggøre den.

OBS! Medbring gerne din egen bærbare computer.
Skulle dette ikke være muligt, kan et begrænset antal kursusmaskiner stilles til rådighed. Kontakt Lis Schlotfeldt på lis@danskoplysning.dk eller 26 17 90 73.

Instruktører
Kathrine Egemar, Grafiker og Webkonsulent hos DOF

Tid
Tirsdag den 13. oktober 2020, kl. 10-13

Sted
DOF, Ny Østergade 7, 1.sal, 4000 Roskilde

Pris
Gratis. Tilmelding dog nødvendig!

Tilmeldingsfrist
Mandag den 5. oktober 2020

Tilmelding og betaling
Benyt www.danskoplysning.dk eller ring på tlf. 70 20 60 20.
Ved udeblivelse på selve kursusdagen uden forudgående besked opkræves et gebyr på 400 kr.
I de tilfælde, hvor frameldingen påfører DOF udgifter til forplejning og logi, opkræves et beløb svarende til de faktiske udgifter.

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer: 20250
Status: Tilmeldingsklar
Første møde: 13-10-2020 10:00
Mødegange: 1
Lektioner: 3
Undervisere: Kathrine Egemar
Priser:
Medlem af DOF - gratis DKK 0,00
Dynamics 365 Business Central (tidligere Dynamics NAV) DGI-Byen København Anja Myrhøj 20‑10‑2020
Se mere   Luk
Se mere   Luk

Målgruppe
Dette kursus er målrettet skoleledere, bestyrelsesmedlemmer eller administrative medarbejdere, der har deltaget i kurset ”ASA for begyndere”, og som vil gøre brug af det tilknyttede regnskabssystem i ASA. Det er et krav, at du har kendskab til regnskab og bogføring.

Mål og indhold
På dette kursus vil du få en grundlæggende introduktion til at arbejde i økonomisystemet.

Indhold:

Generelt:
- Kort gennemgang af generel brugerflade, hvordan tilpasser man sit skærmbillede osv.
- Kort gennemgang af oprettelse, ændring og sletning af data

Finans:
- Redigering og tilpasning af kontoplan
- Bogføringsgrupperne
- Finanskladde
- Bogføring i finanskladde
- Tilbageførsel af bogført transaktion
- Introduktion til opsætning og brug af dimensioner
- Introduktion til afregn moms (afstemning, anigevlse og afregn)

Rapporter / Statistikker
- Udskrifter fra kontoplan

Der tages forbehold for mindre rettelser i programmet.

Instruktør
Anja Myrhøj, Konsulent ERPsupporten.dk

Tid
Tirsdag den 20. oktober 2020, kl. 9.30-16.00

Sted
DGI-Byen, Tietgensgade 65, 1704 Kbh V.

Tilmelding
Tilmelding via mail til Lis Schlotfeldt på lis@danskoplysning.dk

Tilmeldingsfrist
Tirsdag den 6. oktober 2020

Pris
Gratis for deltagere tilknyttet DOF medlemsskoler.
Tilmelding dog nødvendig!
Ved udeblivelse på selve kursusdagen uden forudgående besked opkræves et udeblivelsesgebyr på 400kr.

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer: 20245
Status: Tilmeldingsklar
Første møde: 20-10-2020 09:30
Mødegange: 1
Lektioner: 6
Undervisere: Anja Myrhøj
Priser:
Medlem af DOF - gratis DKK 0,00
Dynamics 365 Business Central (tidligere Dynamics NAV) DGI Huset Aarhus Anja Myrhøj 21‑10‑2020
Se mere   Luk
Se mere   Luk

Målgruppe
Dette kursus er målrettet skoleledere, bestyrelsesmedlemmer eller administrative medarbejdere, der har deltaget i kurset ”ASA for begyndere”, og som vil gøre brug af det tilknyttede regnskabssystem i ASA. Det er et krav, at du har kendskab til regnskab og bogføring.

Mål og indhold
På dette kursus vil du få en grundlæggende introduktion til at arbejde i økonomisystemet.

Indhold:

Generelt:
- Kort gennemgang af generel brugerflade, hvordan tilpasser man sit skærmbillede osv.
- Kort gennemgang af oprettelse, ændring og sletning af data

Finans:
- Redigering og tilpasning af kontoplan
- Bogføringsgrupperne
- Finanskladde
- Bogføring i finanskladde
- Tilbageførsel af bogført transaktion
- Introduktion til opsætning og brug af dimensioner
- Introduktion til afregn moms (afstemning, anigevlse og afregn)

Rapporter / Statistikker
- Udskrifter fra kontoplan

Der tages forbehold for mindre rettelser i programmet.

Instruktør
Anja Myrhøj, Konsulent ERPsupporten.dk

Tid
Onsdag den 21. oktober 2020, kl. 10-16.30

Sted
DGI Huset Århus, Værkmestergade 17, 8000 Århus C

Tilmelding
Tilmelding via mail til Lis Schlotfeldt på lis@danskoplysning.dk

Tilmeldingsfrist
Onsdag den 7. oktober 2020

Pris
Gratis for deltagere tilknyttet DOF medlemsskoler.
Tilmelding dog nødvendig!
Ved udeblivelse på selve kursusdagen uden forudgående besked opkræves et udeblivelsesgebyr på 400kr.

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer: 20246
Status: Tilmeldingsklar
Første møde: 21-10-2020 10:00
Mødegange: 1
Lektioner: 6
Undervisere: Anja Myrhøj
Priser:
Medlem af DOF - gratis DKK 0,00
Dynamics 365 Business Central (tidligere Dynamics NAV) Hotel Plaza Anja Myrhøj 22‑10‑2020
Se mere   Luk
Se mere   Luk

Målgruppe
Dette kursus er målrettet skoleledere, bestyrelsesmedlemmer eller administrative medarbejdere, der har deltaget i kurset ”ASA for begyndere”, og som vil gøre brug af det tilknyttede regnskabssystem i ASA. Det er et krav, at du har kendskab til regnskab og bogføring.

Mål og indhold
På dette kursus vil du få en grundlæggende introduktion til at arbejde i økonomisystemet.

Indhold:

Generelt:
- Kort gennemgang af generel brugerflade, hvordan tilpasser man sit skærmbillede osv.
- Kort gennemgang af oprettelse, ændring og sletning af data

Finans:
- Redigering og tilpasning af kontoplan
- Bogføringsgrupperne
- Finanskladde
- Bogføring i finanskladde
- Tilbageførsel af bogført transaktion
- Introduktion til opsætning og brug af dimensioner
- Introduktion til afregn moms (afstemning, anigevlse og afregn)

Rapporter / Statistikker
- Udskrifter fra kontoplan

Der tages forbehold for mindre rettelser i programmet.

Instruktør
Anja Myrhøj, Konsulent ERPsupporten.dk

Tid
Torsdag den 22. oktober 2020, kl. 9-15.30

Sted
Milling Hotel Plaza, Østre Stationsvej 24, 5000 Odense

Tilmelding
Tilmelding via mail til Lis Schlotfeldt på lis@danskoplysning.dk

Tilmeldingsfrist
Torsdag den 8. oktober 2020

Pris
Gratis for deltagere tilknyttet DOF medlemsskoler.
Tilmelding dog nødvendig!
Ved udeblivelse på selve kursusdagen uden forudgående besked opkræves et udeblivelsesgebyr på 400kr.

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer: 20247
Status: Tilmeldingsklar
Første møde: 22-10-2020 09:00
Mødegange: 1
Lektioner: 6
Undervisere: Anja Myrhøj
Priser:
Medlem af DOF - gratis DKK 0,00
Annoncering i Facebook - for øvede Scandic Roskilde Anne Billing 05‑11‑2020
Se mere   Luk
Se mere   Luk

Målgruppe: Skoleledere, bestyrelsesmedlemmer og administrative medarbejdere, der er øvede annoncører på aftenskolens Facebook-side

Mål og indhold:

Annoncering på Facebooks platforme kan virke ekstremt komplekst, og som annoncør har du brug for at vide, hvad der virker, og hvor du spilder din tid og dine penge.

På dette kursus vil du få mulighed for at få genopfrisket hvordan du…:
• opsætter de korrekte målgrupper og rammer dem, som du vil
• opbygger annoncer, som får brugerne til at klikke videre
• præcist ved, hvad du kan bruge din annoncering på Facebook til (og hvad du ikke kan bruge den til), så du rammer rigtigt og hurtigere ser resultater

Du vil også blive introduceret til Facebooks Pixel, og hvordan den kan bruges til retargeting af dem, der allerede har besøgt din hjemmeside og få indblik i, hvilket samspil der er mellem Facebook og Instagram.

Du skal bare møde op med en bærbar computer (OBS: en tablet er desværre ikke nok) samt sikre, at du har administratorrettigheder på virksomhedens annoncekonto og Facebookside.

Underviser
Anne Billing
Anne Billing har en baggrund indenfor e-commerce og mere end 15 års erfaring med online markedsføring. Hun har tidligere drevet egen webshop og har desuden arbejdet for interesseorganisationen FDIH som onlineansvarlig i 7 år. Siden 2015 har Anne som selvstændig konsulent rådgivet, undervist og hjulpet adskillige små og mellemstore virksomheder med at blive synlige og få kunder fra især Facebook, Instagram og Google. Ud over rådgivning varetager hun også annoncering på Facebook og Instagram for mere end 40 forskellige virksomheder.

Tid
Torsdag den 5. november 2020, kl. 9.30-15.30

Sted
Scandic Roskilde Park, Ved Ringen 2, 4000 Roskilde

Pris
450,- kr for deltagere tilknyttet en DOF medlemsskole
1800,- for andre

Tilmeldingsfrist
Onsdag den 21. oktober 2020

Tilmelding og betaling
Benyt www.danskoplysning.dk eller ring på tlf. 70 20 60 20.
Der udsendes girokort efter tilmelding. Derudover kan der betales direkte på DOF’s konto: regnr.: 7118, kontonr. 0001628463
Kursusgebyret kan kun refunderes senest 14 dage før kursets start.
Ved udeblivelse på selve kursusdagen uden forudgående besked opkræves i tillæg til kursusgebyret et udeblivelsesgebyr på 400 kr.

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer: 20249
Status: Tilmeldingsklar
Første møde: 05-11-2020 09:30
Mødegange: 1
Lektioner: 6
Undervisere: Anne Billing
Priser:
Medlem af DOF DKK 450,00
Ikke medlem DKK 1.800,00
DOF's Inspirationsdag for skoleledere, bestyrelsesmedlemmer og administrative medarbejdere Mødecenter Odense 16‑01‑2021
Se mere   Luk
Se mere   Luk

Styrk din aftenskole og udvid dit aftenskolenetværk!

DOF inviterer til en indholdsrig dag, hvor der er mulighed for at høre oplæg, deltage i forskellige inspirationsmoduler – og ikke mindst møde andre DOF´ere og DOF´s sekretariat.

Indhold bliver offentliggjort i sensommeren 2020 - men sæt kryds i kalenderen allerede nu!

Vi glæder os til at se dig!

Tid
Lørdag den 16. januar 2021, kl. 10.00 -17.30
(Formiddagskaffe/-brød fra kl. 9.30)

Sted
Mødecenter Odense, Buchwaldsgade 48, 5000 Odense

Pris
Medlem af DOF - 350 kr.

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer: 21102
Status: Tilmeldingsklar
Første møde: 16-01-2021 09:30
Mødegange: 1
Lektioner: 8
Undervisere: