IT-Kurser

For at se alle kurser i Dansk Oplysnings Forbund Klik her

Navn Sted Underviser Start
Dynamics 365 Business Central (tidligere Dynamics NAV) - Regnskabsprogram i ASA Hotel Park-Middelfart Anja Myrhøj 27‑09‑2021
Se mere   Luk
Se mere   Luk

Målgruppe
Dette kursus er målrettet skoleledere, bestyrelsesmedlemmer eller administrative medarbejdere, der har deltaget i kurset ”ASA for begyndere”, og som vil gøre brug af det tilknyttede regnskabssystem i ASA. Det er et krav, at du har kendskab til regnskab og bogføring.

Mål og indhold
På dette kursus vil du få en grundlæggende introduktion til at arbejde i økonomisystemet.

Indhold:

Generelt:
- Kort gennemgang af generel brugerflade, hvordan tilpasser man sit skærmbillede osv.
- Kort gennemgang af oprettelse, ændring og sletning af data

Finans:
- Redigering og tilpasning af kontoplan
- Bogføringsgrupperne
- Finanskladde
- Bogføring i finanskladde
- Tilbageførsel af bogført transaktion
- Introduktion til opsætning og brug af dimensioner
- Introduktion til afregn moms (afstemning, anigevlse og afregn)

Rapporter / Statistikker
- Udskrifter fra kontoplan

Der tages forbehold for mindre rettelser i programmet.

OBS: Du bedes medbringe egen bærbar PC

Instruktør
Anja Myrhøj, Konsulent ERPsupporten.dk

Tid
Mandag den 27. september, kl. 9.30-16.00

Sted
Milling Hotel Park, Viaduktvej 28, 5500 Middelfart

Tilmeldingsfrist
Fredag den 3. september

Pris
Gratis for deltagere tilknyttet DOF medlemsskoler.
Tilmelding dog nødvendig!
Ved udeblivelse på selve kursusdagen uden forudgående besked opkræves et udeblivelsesgebyr på 400kr.

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer: 21255
Status: Igangsat
Første møde: 27-09-2021 09:30
Mødegange: 1
Lektioner: 6
Undervisere: Anja Myrhøj
Priser:
Medlem af DOF - gratis DKK 0,00
VuptiWeb workshop (Vupti 8) DOF, Roskilde Kathrine Egemar 11‑10‑2021
Se mere   Luk
Se mere   Luk

Målgruppe
Alle skoleledere, bestyrelsesmedlemmer og administrative medarbejdere, hvis aftenskole har fået en skabelon i det nye VuptiWeb (VuptiWeb 8)

Mål & indhold

Vi vil gennemgå systemet for at se, hvad man kan, og lære hvordan det bruges.
Vi vil se på forskellige sider lavet i det nye system, for at finde inspiration til netop din side.

Efter gennemgangen vil hver enkelt kursist arbejde videre med egen side og få hjælp og sparring af underviseren ved behov.

OBS! Medbring gerne din egen bærbare computer.
Skulle dette ikke være muligt, kan et begrænset antal kursusmaskiner stilles til rådighed. Kontakt Lis Schlotfeldt på lis@danskoplysning.dk eller 26 17 90 73.

Instruktører
Kathrine Egemar, Grafiker og Webkonsulent hos DOF

Tid
Mandag den 11. oktober 2021, kl. 10-14

Sted
DOF, Ny Østergade 7, 1.sal, 4000 Roskilde

Pris
Gratis. Tilmelding dog nødvendig!

Tilmeldingsfrist
Fredag den 1. oktober

Tilmelding og betaling
Benyt www.danskoplysning.dk eller ring på tlf. 70 20 60 20.
Ved udeblivelse på selve kursusdagen uden forudgående besked opkræves et gebyr på 400 kr.
I de tilfælde, hvor frameldingen påfører DOF udgifter til forplejning og logi, opkræves et beløb svarende til de faktiske udgifter.

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer: 21260
Status: Tilmeldingsklar
Første møde: 11-10-2021 10:00
Mødegange: 1
Lektioner: 4
Undervisere: Kathrine Egemar