IT-Kurser

For at se alle kurser i Dansk Oplysnings Forbund Klik her

Navn Sted Underviser Start
Kursusbeskrivelser og SEO Online-kursus Martin Hansen 26‑05‑2021
Se mere   Luk
Se mere   Luk

Målgruppe
Skoleledere, bestyrelsesmedlemmer og administrative medarbejdere, der arbejder med aftenskolens hjemmeside

Mål og indhold
Lær at præsentere dine kurser, så de bliver fundet, og deltagerne tilmelder sig.

På kurset får du en generel indføring i at skrive, så det sælger – og så dine kurser kommer i toppen på fx Google (SEO - Search Engine Optimization).

Det handler ikke kun om at skrive om det enkelte kursus, men også om at placere kurset optimalt i hjemmesidens struktur og lave gode beskrivelser af dine kursuskategorier. For hvor det enkelte kursus kun eksisterer på din hjemmeside en afgrænset periode, så er kursuskategorier mere permanente – og det kan Google godt lide. Så vi snakker også om, hvordan du optimalt deler dine kurser op i kategorier.

Vi tager udgangspunkt i det eksisterende VuptiWeb og DOFPro, så du lærer, hvor du præcist skal skrive hvad.

Kurset skifter mellem oplæg og praktisk arbejde. Så forbered meget gerne, hvilke kurser og kursuskategorier, du gerne vil arbejde med.

Undervisere
Cecilie Lunding Korsgaard, Digital Markedsføringskonsulent og Martin Hansen, Kommunikationskonsulent

Tid
Onsdag den 26. maj 2021, kl. 13-17

Sted
Online via Zoom. Du får et Zoom-link tilsendt inden kurset.

Pris
Gratis for DOF medlemsskoler

Tilmeldingsfrist
Tirsdag den 18. maj 2021

For at kunne deltage, skal du bruge:
• Computer eller tablet (Smartphone frafrådes)
• Webcam (ofte indbygget i laptops)
• Mikrofon (ofte indbygget i laptops)
• Vi anbefaler, at du benytter høretelefoner, så baggrundsstøj minimeres

Inden mødet bedes du gøre følgende:
1. Installer Zoom på din computer. Du kan hente det her: https://www.zoom.us/download#client_4meeting
2. Lav et login til Zoom. Det kan gøres her: https://www.zoom.us/signup

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer: 21122
Status: Tilmeldingsklar
Første møde: 26-05-2021 13:00
Mødegange: 1
Lektioner: 4
Undervisere: Martin Hansen
Cecilie Lunding Korsgaard