Individuel labeltekst

I ASA sættes et max. antal deltagere på hvert hold. Når der er 20% og derunder ledige pladser vises på holdoversigter med billedvisning og på holdsiden et label med 'Få pladser' (orange tekst). Når der er ingen ledige pladser vises label med 'Venteliste' (rød tekst).

(Ved listevisning vises henholdsvis orange og rød markering. Listevisning på mobilskærm viser labels)

'Få pladser' og 'Venteliste' er standardtekst. I Umbraco-indstillinger under forside kan du vælge en anden tekst.

OBS! Vælg et kort udsagn (Max. 50 tegn)

Indtast dine labeltekster her

Indtast dine labeltekster her

Eksempel: Her er labelteksterne 'Sidste chance' og 'Udsolgt' valgt

Eksempel: Her er labelteksterne 'Sidste chance' og 'Udsolgt' valgt