Undervisernet

Vejledninger til Undervisernet

Disse vejledninger beskriver hvordan undervisere opretter login og funktionerne på siden.

Opdateringer

Undervisernet opdateres og forbedres kontinuerligt. Læs mere om seneste opdateringer nedenfor.

OBS! OBS! OBS!

For at underviser kan modtage invitationslink til undervisernet skal CPR-nr. og arbejds e-mail være udfyldt på underviserkort i ASA

Administration af undervisernet

OBS! For ASAs undervisernet

Giv underviser adgang til undervisernet

På underviserkort i ASA sættes flueben i 'Adgang til undervisernet'

Dermed vil ASA automatisk sende en mail til underviseren med besked om hvordan de opretter bruger/login og får adgang til undervisernet.

Det er vigtigt at I informerer underviserne om at det IKKE er det samme undervisernet som blev brugt til DOFPro. Derfor er det ikke ikke samme login og adgangskode.

Send ny invitation til undervisernet

Når en underviser tildeles adgang til undervisernet modtager vedkommende en mail med link til oprettelse.

Hvis underviseren ikke når at bruge linket inden for 7 dage, skal personen først slettes fra Undervisernet. Det gør systemet kun én gang i døgnet (om natten).

Derfor skal man:

1. Fjern flueben i 'Adgang til undervisernet' på underviserkort i ASA inden du går hjem
  2. Vente til dagen efter, og så tilføje adgangen til underviseren igen.

Derpå vil der blive sendt en ny mail og oprettelseslink til underviseren.

Brug for hjælp?

Kontakt IT-support på mail eller i telefontiden

IT Support

Telefontid:
Mandag, onsdag, torsdag: 10.00-15.30
Fredag: 10.00-12.00