Tilmeldingsvindue

Skrevet af:

Cecilie Lunding Korsgaard, IT-support og digital markedsføringskonsulent

Når man fra en holdside trykker på knappen 'Tilmeld' viderestilles man til tilmeldingsvinduet (også kaldet checkout)

Det er her man indtaster personoplysninger, vælger deltagertype og betalingsform og sender tilmeldingen afsted. Har man valgt betaling med betalingskort sendes man videre til vindue for indtastning af betalingskortoplysninger/MobilePay Online.

Senest opdateret 29. april 2022