Dynamics 365 Finans

Dynamics 365 er navnet på Microsofts ERP-system som ASA er udviklet som en afdeling til. Sammen med ASA-afdelingen (skoleadministration) får DOFs medlemsskoler også adgang til Dynmaics 365 andre afdelinger - herunder Finans. ASA og Finans er sammenkoblet sådan at deltagerbetaling (fakturering, betaling, kreditering og refundering) bogføres delvist automatisk.

I Dynamics Finans kan skolen føre regnskab og bruge også andre økonomifunktioner der ikke er tilknyttet ASA-processer. 

DOF yder ikke generel support i Dynamics Finans (udover de områder der er sammenkoblet med ASA), men er tovholder for forums og tilbyder kurser i brugen af Finans. 

760X430 (2)

Åben nyt år i ASA

OBS! Hvis du kun benytter ASA-delen (holdadministration og deltagerbetaling), så er det ikke nødvendigt at foretage sig noget.

Det er dog forudsat af, at der ikke er ændret på standardopsætningen i finansdelen (standard = ingen angivne datoer) for perioden, hvor bogføring er tilladt fra og til.

I Dynamics 365 anvendes bogføringsperioder med angivelse af dato for bogføring tilladt fra og til. Kun i den periode, er det muligt at fakturere, modtage betalinger, lave kreditnotaer og bogføre refusioner - derfor har det betydning for holdadministration med ASA. 

Sørg for at bogføring er tilladt i det nye år inden du går på juleferie. Men luk ikke for indeværende år før det er slut. 

Standardopsætningen uden angivne datoer kan du bibeholde!

Hent vejledning her eller se video nedenfor

Videoguide: Tjek af bogføringsperiode i ASA

Vuptiweb Video Thumbnail (2)

Dynamics 365 - ASA og Finans sammenkobling

ASA og Finans er sammenkoblet hvormed deltagerbetaling (fakturering, betaling, kreditering og refundering) bogføres delvist automatisk.

ASA og Finans er sammenkoblet hvormed deltagerbetaling (fakturering, betaling, kreditering og refundering) bogføres delvist automatisk.

760X430 (760 × 760Px) (1)

Deltagerbetaling i aftenskolens regnskab

ASA er bygget i regnskabssystemet Dynamics 365. Derfor er der nogle begreber (debitor, faktura, kreditnota osv.) og bogføringsprocedurer man skal have forståelse for at kunne begå sig sikkert i ASA. 

I denne guide forsøger vi, med de bedste pædagogiske evner vi i DOF kan mønstre, at forklare sammenhængene.

DOF ASA Guide: Vare- og pengeflow I ASA

Guides

Åbn PDF ved at klikke på det understregede link.

Background Cellphone Close Up 1376863

Kurser i DYNAMICS 365 Finans

DOF arrangerer løbende kurser i bruger af DYNAMICS 365 Finans

Se aktuelle kurser her!