ASA workshop

Få pladser ASA workshop

Målgruppe: Skoleledere, bestyrelsesmedlemmer og administrativt personale, der arbejder med ASA til dagligt. Tilbuddet er kun for de skoler, som bruger ASA aktivt.

Mål og indhold:
Workshoppen er tilrettelagt således, at du som deltager sidder og arbejder, ligesom du ville gøre på kontoret. Martin vil stå til rådighed, når der er spørgsmål eller problemer med ASA.

Hvis du ønsker at få vist nogle specifikke funktioner, er der selvsagt mulighed for at spørge ind til det på workshoppen.

Hvis du forlods allerede har spørgsmål til funktioner mv., som du ønsker forklaret/vist på dagen, bedes du sende dem til mm@danskoplysning.dk, så der er mulighed for at forberede sig bedst muligt.

Vi koncentrerer os udelukkende om aftenskoleadministrations-delen og ikke finans-delen i Dynamics

OBS: Medbring egen PC (med minimum Windows 10) til kurset.
Skulle det ikke være muligt kan et begrænset antal kursusmaskiner stilles til rådighed.
Kontakt Lis Schlotfeldt tlf.: 26 17 90 73 eller lis@danskoplysning.dk

Underviser: Martin Michel

Tid: Onsdag den 22. maj, kl. 10-14

Sted: Best Western Hotel Hebron, Helgolandsgade 4, 1653 Kbh V

Tilmeldingsfrist: Onsdag den 8. maj

Pris: Gratis for deltagere tilknyttet en DOF-medlemsskole

Tilmelding og betaling
Benyt www.danskoplysning.dk eller ring på tlf. 70 20 60 20.
Kursusgebyret kan kun refunderes senest 10 dage før kursets start.
Ved udeblivelse på selve kursusdagen uden forudgående besked opkræves yderligere et udeblivelsesgebyr på 400kr.

Undervisningssted

Best Western Hotel Hebron, Kbh
Helgolandsgade 4
1653 København V

Praktisk information

Hold nr:
24223
Status:
Få pladser
Første møde:
22.05.24 kl. 10:00
Mødegange:
1
Lektioner:
4

Pris

Gratis for deltagere tilknyttet DOF-medlemsskole
DKK 0,00
  • Onsdag 22.05.24 kl. 10:00 - 14:00

Sted: Best Western Hotel Hebron, Kbh
    Helgolandsgade 4

Martin Michel

Underviser

IT-support til sekretariat og support og undervisning til medlemsskoler (ASA og DOFPro), vejledning om og videreudvikling af administrationssystem.