Bliv effektiv med Outlook

Kvinde, pc med logo på skærm

Målgruppe
Skoleledere, bestyrelsesmedlemmer og administrative medarbejdere

Mål og formål
Dette kursus i personlig planlægning og effektivitet hjælper dig til at blive bedre til at planlægge og prioritere dit arbejde, så du går gladere og mere tilfreds hjem fra arbejde.

Kurset består af 1 kursusdag og 1 individuel opfølgning, som alt i alt giver dig værktøjer til at få et bedre overblik over dine arbejdsopgaver, så du kan foretage en god og realistisk prioritering.

Der er rigtig mange funktioner i Outlook, som kan forbedre din hverdag – let og enkelt.
På kurset lærer du at blive bedre til at håndtere dine mails efter nogle få og sunde principper, og spare værdifuld tid på mailbehandling. Du får indblik i værktøjer i Outlook, som kan give dig bedre overblik og hjælper dig med at prioritere dine arbejdsopgaver - på såvel kort som lang sigt, og du får smarte tips og tricks, der vil gøre din hverdag lettere.

På kursusforløbet får du således indblik i fundamentet for kunne prioritere og løse dine opgaver bedre. Du får samtidig værktøjer, der hjælper dig med at minimere rodet på dit skrivebord, giver dig en bedre struktur, og som er medvirkende til at mindske stress.
Du lærer desuden
• at behandle væsentlige flere mails på kortere tid
• at arbejde struktureret med en opgaveliste
• at få mere fra hånden
• at sætte alt det, du har uddelegeret og venter på fra andre i system, så du kan foretage en systematisk og professionel opfølgning
• at få bund i indbakken

På den personlige opfølgnings-session arbejder du sammen med underviseren om opfølgning og implementering af de aftalte aktiviteter. I forlængelse heraf får du en personlig feedback fra underviseren samt hjemmeopgaver.

Kursusdagen er lavpraktisk og tilrettelagt sådan, at du arbejder med egne arbejdsopgaver og mails, så overblikket skabes på selve dagen, og du er i gang, når kursusdagen er slut.

OBS: Du skal bruge en PC – og ikke Mac. Du skal desuden ikke benytte dig af Outlook onlineversioner.

Underviser
David Munk Møller, Make Life Less Complicated. David har igennem de sidste 10+ år arbejdet med personlig planlægning og effektivitet for nogle af Danmarks største virksomheder (se www.mllc.dk).

Tid: Torsdag den 30. maj, k. 9-15
(Den individuelle opfølgnings-session aftales mellem deltagere og underviser)

Sted: Online – via Teams

Pris: 500 kr. for deltagere tilknyttet DOF medlemsskoler

Tilmeldingsfrist: Tirsdag den 30. april

Tilmelding og betaling
Benyt www.danskoplysning.dk eller ring på tlf. 70 20 60 20.
Kursusgebyret kan kun refunderes senest 4 uger før kursets start. Ved udeblivelse på selve kurset uden forudgående besked opkræves et udeblivelsesgebyr på 400 kr. i tillæg til kursusprisen. I de tilfælde, hvor frameldingen påfører DOF udgifter til forplejning og logi, opkræves et beløb svarende til de faktiske udgifter.

Undervisningssted

Online-kursus via Teams

Praktisk information

Hold nr:
24112
Første møde:
30.05.24 kl. 09:00
Mødegange:
1
Lektioner:
6

Pris

Deltager tilknyttet DOF-medlemsskole
DKK 500,00
  • Torsdag 30.05.24 kl. 09:00 - 15:00

Sted: Online-kursus via Teams

David Munk Møller

Underviser
David Munk Møller, Make Life Less Complicated. David har igennem de sidste 10+ år arbejdet med personlig planlægning og effektivitet for nogle af Danmarks største virksomheder (se www.mllc.dk).