Excel - grundkursus

Excel logo

Målgruppe
Skoleledere, bestyrelsesmedlemmer og administrative medarbejdere

Mål og indhold
Regnearksprogrammet Excel ligger på de flestes computer, og er et meget anvendeligt program i aftenskolesammenhæng, men hvordan er det nu lige man bruger det?
Dette kursus giver dig et indblik i programmets grundprincipper, og du lærer det bl.a. gennem simple og praktiske øvelser. Kurset har fokus på den praktiske brug af Excel, som kan lette dit arbejde med og håndtering af tal og økonomi.

På kurset vil du få en grundlæggende viden om:
- Den grundlæggende opbygning
- Formatering af Excelarket
- De hyppigst anvendte funktioner og formler – herunder sortering/filtrering, organisering af ark og celler mv.
- Gængse genvejstaster
- Opbygning af simple beregninger og budgetter
- Håndtering af store datamængder

OBS: Medbring egen bærbar computer med installeret Excel (det anbefales ikke at have en version ældre end 2013)

Instruktør Anja Pagh

Anja er til daglig økonomiansvarlig for Sind Daghøjskole og Lille Skole for Voksne i Aalborg. Herudover er hun ansat som censor på økonomi og administrationsuddannelserne på Aalborg Handelsskole. Anja er uddannet HD i Regnskab og Økonomistyring fra Syddansk Universitet suppleret med fagmoduler på MBA på Aarhus Universitet. Anja bruger Excel dagligt ifm sit arbejde, og ved hvor meget det letter mange arbejdsgange, hvis man har kendskab til alle de gængse funktioner.

Tid Tirsdag den 14. maj, kl. 10-15

Sted Trekanten - Bibliotek & Kulturhus, Sebbersundvej 2a, 9220 Aalborg Øst

Pris 300 kr. for deltagere tilknyttet en DOF medlemsskole
        1200 kr. for andre

Tilmeldingsfrist Mandag den 22. april 2024

Tilmelding og betaling
Benyt www.danskoplysning.dk eller ring på tlf. 70 20 60 20.
Kursusgebyret kan kun refunderes senest 21 dage før kursets start. Ved udeblivelse på selve kursusdagen uden forudgående besked opkræves et gebyr på 400 kr.
I de tilfælde, hvor frameldingen påfører DOF udgifter til forplejning og logi, opkræves et beløb svarende til de faktiske udgifter.

Undervisningssted

Trekanten Bibliotek&Kulturhus, Aalborg
Sebbersundsvej 2A
9220 Aalborg Øst

Praktisk information

Hold nr:
24203
Første møde:
14.05.24 kl. 10:00
Mødegange:
1
Lektioner:
5

Pris

Ikke tilknyttet DOF-medlemsskole
DKK 1200,00
Deltager tilknyttet DOF-medlemsskole
DKK 300,00
  • Tirsdag 14.05.24 kl. 10:00 - 15:00

Sted: Trekanten Bibliotek&Kulturhus, Aalborg
    Sebbersundsvej 2A

Anja Pagh

Underviser
Anja er til daglig økonomiansvarlig for Sind Daghøjskole og Lille Skole for Voksne i Aalborg – og har været ansat her siden oktober 2017. Herudover er hun ansat som censor på økonomi og administrationsuddannelserne på Aalborg Handelsskole, og har været det igennem 14 år. Anja er uddannet HD i Regnskab og Økonomistyring fra Syddansk Universitet suppleret med fagmoduler på MBA på Aarhus Universitet.
Anja bruger Excel dagligt ifm sit arbejde, og ved hvor meget det letter mange arbejdsgange, hvis man har kendskab til alle de gængse funktioner.