Løn

Videoguide: Lønkørsel

Tryk play og se gennemgang.

OBS!

• Der skal angives e-mail adresse på alle undervisere
  • Ansættelsesdato må ikke ændres
  • Bruges andre løn-tidsarter end de der som standard findes i ASA, skal DOF have besked herom.

Check af underviserinfo inden løn kan køres

Husk at tjekke at disse ting er udfyldt hos jeres undervisere:

1. CPR-Nr
  2. Arbejds e-mail
  3. Ansættelsestype
  4. Skattekorttype
  5. Bankregistreringsnr.
  6. Bankkontonr.
  7. Ansættelsesdato (hvis tom bliver det dato for import,
    hvilket kan give problemer med skattekort)

Tilføjede mødegange efter lønkørsel?

Er der tilføjet mødegange i en periode, der allerede er kørt løn for? Husk da, at vælge datointerval, for løneksport, så de tilføjede datoer kommer med.

Vælg evt. altid 1. januar som start for datointerval.

F.eks. når lektioner for april 2022 skal eksporteres vælges dato: 010122..300422

På den måde komme alle ikke lønafregnede mødegange med i oversigten.