Dynamics 365 Business Central (tidligere Dynamics NAV)

Målgruppe
Dette kursus er målrettet skoleledere, bestyrelsesmedlemmer eller administrative medarbejdere, der har deltaget i kurset ”ASA for begyndere”, og som vil gøre brug af det tilknyttede regnskabssystem i ASA. Det er et krav, at du har kendskab til regnskab og bogføring.

Mål og indhold
På dette kursus vil du få en grundlæggende introduktion til at arbejde i økonomisystemet.

Indhold:

Generelt:
- Kort gennemgang af generel brugerflade, hvordan tilpasser man sit skærmbillede osv.
- Kort gennemgang af oprettelse, ændring og sletning af data

Finans:
- Redigering og tilpasning af kontoplan
- Bogføringsgrupperne
- Finanskladde
- Bogføring i finanskladde
- Tilbageførsel af bogført transaktion
- Introduktion til opsætning og brug af dimensioner
- Introduktion til afregn moms (afstemning, anigevlse og afregn)

Rapporter / Statistikker
- Udskrifter fra kontoplan

Der tages forbehold for mindre rettelser i programmet.

Instruktør
Anja Myrhøj, Konsulent ERPsupporten.dk

Tid
Torsdag den 22. oktober 2020, kl. 9-15.30

Sted
Milling Hotel Plaza, Østre Stationsvej 24, 5000 Odense

Tilmelding
Tilmelding via mail til Lis Schlotfeldt på lis@danskoplysning.dk

Tilmeldingsfrist
Torsdag den 8. oktober 2020

Pris
Gratis for deltagere tilknyttet DOF medlemsskoler.
Tilmelding dog nødvendig!
Ved udeblivelse på selve kursusdagen uden forudgående besked opkræves et udeblivelsesgebyr på 400kr.

Målgruppe
Dette kursus er målrettet skoleledere, bestyrelsesmedlemmer eller administrative medarbejdere, der har deltaget i kurset ”ASA for begyndere”, og som vil gøre brug af det tilknyttede regnskabssystem i ASA. Det er et krav, at du har kendskab til regnskab og bogføring.

Mål og indhold
På dette kursus vil du få en grundlæggende introduktion til at arbejde i økonomisystemet.

Indhold:

Generelt:
- Kort gennemgang af generel brugerflade, hvordan tilpasser man sit skærmbillede osv.
- Kort gennemgang af oprettelse, ændring og sletning af data

Finans:
- Redigering og tilpasning af kontoplan
- Bogføringsgrupperne
- Finanskladde
- Bogføring i finanskladde
- Tilbageførsel af bogført transaktion
- Introduktion til opsætning og brug af dimensioner
- Introduktion til afregn moms (afstemning, anigevlse og afregn)

Rapporter / Statistikker
- Udskrifter fra kontoplan

Der tages forbehold for mindre rettelser i programmet.

Instruktør
Anja Myrhøj, Konsulent ERPsupporten.dk

Tid
Torsdag den 22. oktober 2020, kl. 9-15.30

Sted
Milling Hotel Plaza, Østre Stationsvej 24, 5000 Odense

Tilmelding
Tilmelding via mail til Lis Schlotfeldt på lis@danskoplysning.dk

Tilmeldingsfrist
Torsdag den 8. oktober 2020

Pris
Gratis for deltagere tilknyttet DOF medlemsskoler.
Tilmelding dog nødvendig!
Ved udeblivelse på selve kursusdagen uden forudgående besked opkræves et udeblivelsesgebyr på 400kr.

Tilmeld nu

Info

Holdnummer: 20247
Status: Tilmeldingsklar
Første møde: 22-10-2020 09:00
Mødegange: 1
Lektioner: 6.5
Undervisere: Anja Myrhøj
Priser:
Medlem af DOF - gratis DKK 0,00

Mødegange

Start Slut Lektioner Lokale Sted
22-10-2020 09:00 22-10-2020 15:30 6,50 Mødelokale Hotel Plaza
  • Start: 22-10-2020 09:00
    Slut: 22-10-2020 15:30
    Lektioner: 6,50
    Lokale: Mødelokale
    Sted: Hotel Plaza

Underviser

Navn: Anja Myrhøj

Adresse: ERPsupporten.dk

Email: am@erpgruppen.dk

Se CV her

Anja Myrhøj

Adresse:
Hotel Plaza
(Mødelokale)
Østre Stationsvej 24
5000 Odense C