Annoncering i Facebook - på begynderniveau

Målgruppe
Skoleledere, bestyrelsesmedlemmer, administrative medarbejdere og andre, som administrerer en aftenskoles Facebook-side, og som har behov for helt grundlæggende viden omkring annoncering i Facebook

Mål & indhold
Oplever du, at din annoncering på Facebook mest af alt ligner det rene gætværk og boosts opsat i blinde?

Og er du klar til…
• at tage styringen over din Facebook-annoncering i stedet for at Facebook styrer dig?
• at være tryg ved at logge på og sætte en annonce op uden at få svedige håndflader?
• at finde den rigtige målgruppe til dine annoncer?

Så er dette kursus i Facebook-annoncering lavet til dig.
Som annoncør på Facebook har du brug for at vide, hvad der virker, og hvor du spilder din tid og dine penge.

På dette kursus vil du lære de grundlæggende principper i Facebooks annonceværktøj, hvordan du rammer din målgruppe og opbygger annoncer, som får brugerne til at klikke videre. Der vil være praktiske øvelser i løbet af dagen, hvor du får mulighed for selv at prøve funktionerne af.

OBS: Du skal bare møde op med en bærbar computer (obs.: en tablet er desværre ikke nok) samt sikre, at du har adgang til aftenskolens annoncekonto og Facebookside.

Underviser Anne Billing
Anne Billing har en baggrund indenfor e-commerce og mere end 15 års erfaring med online markedsføring. Hun har tidligere drevet egen webshop og har desuden arbejdet for interesseorganisationen FDIH som onlineansvarlig i 7 år. Siden 2015 har Anne som selvstændig konsulent rådgivet, undervist og hjulpet adskillige små og mellemstore virksomheder med at blive synlige og få kunder fra især Facebook, Instagram og Google. Ud over rådgivning varetager hun også annoncering på Facebook og Instagram for mere end 40 forskellige virksomheder.

Se kursusopslag i pdf hér

Tid
Onsdag den 30. september 2020,  kl. 10.00-16.00

Sted
SIND Skolerne, Bispensgade 7A, 9000 Aalborg

Pris
350,- kr for deltagere tilknyttet en DOF medlemsskole
1400,- for andre

Tilmeldingsfrist
Tirsdag den 15. september 2020

Tilmelding og betaling
Benyt www.danskoplysning.dk eller ring på tlf. 70 20 60 20.
Der udsendes girokort efter tilmelding. Derudover kan der betales direkte på DOF’s konto: regnr.: 7118 kontonr.: 0001628463
Kursusgebyret kan kun refunderes senest 14 dage før kursets start.
Ved udeblivelse på selve kursusdagen uden forudgående besked opkræves i tillæg til kursusgebyret et udeblivelsesgebyr på 400 kr.

Målgruppe
Skoleledere, bestyrelsesmedlemmer, administrative medarbejdere og andre, som administrerer en aftenskoles Facebook-side, og som har behov for helt grundlæggende viden omkring annoncering i Facebook

Mål & indhold
Oplever du, at din annoncering på Facebook mest af alt ligner det rene gætværk og boosts opsat i blinde?

Og er du klar til…
• at tage styringen over din Facebook-annoncering i stedet for at Facebook styrer dig?
• at være tryg ved at logge på og sætte en annonce op uden at få svedige håndflader?
• at finde den rigtige målgruppe til dine annoncer?

Så er dette kursus i Facebook-annoncering lavet til dig.
Som annoncør på Facebook har du brug for at vide, hvad der virker, og hvor du spilder din tid og dine penge.

På dette kursus vil du lære de grundlæggende principper i Facebooks annonceværktøj, hvordan du rammer din målgruppe og opbygger annoncer, som får brugerne til at klikke videre. Der vil være praktiske øvelser i løbet af dagen, hvor du får mulighed for selv at prøve funktionerne af.

OBS: Du skal bare møde op med en bærbar computer (obs.: en tablet er desværre ikke nok) samt sikre, at du har adgang til aftenskolens annoncekonto og Facebookside.

Underviser Anne Billing
Anne Billing har en baggrund indenfor e-commerce og mere end 15 års erfaring med online markedsføring. Hun har tidligere drevet egen webshop og har desuden arbejdet for interesseorganisationen FDIH som onlineansvarlig i 7 år. Siden 2015 har Anne som selvstændig konsulent rådgivet, undervist og hjulpet adskillige små og mellemstore virksomheder med at blive synlige og få kunder fra især Facebook, Instagram og Google. Ud over rådgivning varetager hun også annoncering på Facebook og Instagram for mere end 40 forskellige virksomheder.

Se kursusopslag i pdf hér

Tid
Onsdag den 30. september 2020,  kl. 10.00-16.00

Sted
SIND Skolerne, Bispensgade 7A, 9000 Aalborg

Pris
350,- kr for deltagere tilknyttet en DOF medlemsskole
1400,- for andre

Tilmeldingsfrist
Tirsdag den 15. september 2020

Tilmelding og betaling
Benyt www.danskoplysning.dk eller ring på tlf. 70 20 60 20.
Der udsendes girokort efter tilmelding. Derudover kan der betales direkte på DOF’s konto: regnr.: 7118 kontonr.: 0001628463
Kursusgebyret kan kun refunderes senest 14 dage før kursets start.
Ved udeblivelse på selve kursusdagen uden forudgående besked opkræves i tillæg til kursusgebyret et udeblivelsesgebyr på 400 kr.

Info

Holdnummer: 20243
Status: Tilmeldingsklar
Første møde: 30-09-2020 10:00
Mødegange: 1
Lektioner: 6
Undervisere: Anne Billing
Priser:
Medlem af DOF DKK 350,00
Ikke medlem DKK 1.400,00

Mødegange

Start Slut Lektioner Lokale Sted
30-09-2020 10:00 30-09-2020 16:00 6,00 Sind SIND Daghøjskole, Aalborg
  • Start: 30-09-2020 10:00
    Slut: 30-09-2020 16:00
    Lektioner: 6,00
    Lokale: Sind
    Sted: SIND Daghøjskole, Aalborg

Underviser

Navn: Anne Billing

Adresse:

Email:

Se CV her

Anne Billing

Adresse:
SIND Daghøjskole, Aalborg
(Sind)
Bispensgade 5 – 7, 2. sal
9000 Aalborg