Dynamics 365 Business Central (tidligere Dynamics NAV)

Målgruppe
Dette kursus er målrettet skoleledere, bestyrelsesmedlemmer eller administrative medarbejdere, der har deltaget i kurset ”ASA for begyndere”, og som vil gøre brug af det tilknyttede regnskabssystem i ASA. Det er et krav, at du har kendskab til regnskab og bogføring.

Mål og indhold
På dette kursus vil du få en grundlæggende introduktion til at arbejde i økonomisystemet.

Indhold:

Generelt:
- Kort gennemgang af generel brugerflade, hvordan tilpasser man sit skærmbillede osv.
- Kort gennemgang af oprettelse, ændring og sletning af data

Finans:
- Redigering og tilpasning af kontoplan
- Bogføringsgrupperne
- Finanskladde
- Bogføring i finanskladde
- Tilbageførsel af bogført transaktion
- Introduktion til opsætning og brug af dimensioner
- Introduktion til afregn moms (afstemning, anigevlse og afregn)

Rapporter / Statistikker
- Udskrifter fra kontoplan

Der tages forbehold for mindre rettelser i programmet.

Instruktør
Anja Myrhøj, Konsulent ERPsupporten.dk

Tid
Onsdag den 21. oktober 2020, kl. 10-16.30

Sted
DGI Huset Århus, Værkmestergade 17, 8000 Århus C

Tilmelding
Tilmelding via mail til Lis Schlotfeldt på lis@danskoplysning.dk

Tilmeldingsfrist
Onsdag den 7. oktober 2020

Pris
Gratis for deltagere tilknyttet DOF medlemsskoler.
Tilmelding dog nødvendig!
Ved udeblivelse på selve kursusdagen uden forudgående besked opkræves et udeblivelsesgebyr på 400kr.

Målgruppe
Dette kursus er målrettet skoleledere, bestyrelsesmedlemmer eller administrative medarbejdere, der har deltaget i kurset ”ASA for begyndere”, og som vil gøre brug af det tilknyttede regnskabssystem i ASA. Det er et krav, at du har kendskab til regnskab og bogføring.

Mål og indhold
På dette kursus vil du få en grundlæggende introduktion til at arbejde i økonomisystemet.

Indhold:

Generelt:
- Kort gennemgang af generel brugerflade, hvordan tilpasser man sit skærmbillede osv.
- Kort gennemgang af oprettelse, ændring og sletning af data

Finans:
- Redigering og tilpasning af kontoplan
- Bogføringsgrupperne
- Finanskladde
- Bogføring i finanskladde
- Tilbageførsel af bogført transaktion
- Introduktion til opsætning og brug af dimensioner
- Introduktion til afregn moms (afstemning, anigevlse og afregn)

Rapporter / Statistikker
- Udskrifter fra kontoplan

Der tages forbehold for mindre rettelser i programmet.

Instruktør
Anja Myrhøj, Konsulent ERPsupporten.dk

Tid
Onsdag den 21. oktober 2020, kl. 10-16.30

Sted
DGI Huset Århus, Værkmestergade 17, 8000 Århus C

Tilmelding
Tilmelding via mail til Lis Schlotfeldt på lis@danskoplysning.dk

Tilmeldingsfrist
Onsdag den 7. oktober 2020

Pris
Gratis for deltagere tilknyttet DOF medlemsskoler.
Tilmelding dog nødvendig!
Ved udeblivelse på selve kursusdagen uden forudgående besked opkræves et udeblivelsesgebyr på 400kr.

Tilmeld nu

Info

Holdnummer: 20246
Status: Tilmeldingsklar
Første møde: 21-10-2020 10:00
Mødegange: 1
Lektioner: 6.5
Undervisere: Anja Myrhøj
Priser:
Medlem af DOF - gratis DKK 0,00

Mødegange

Start Slut Lektioner Lokale Sted
21-10-2020 10:00 21-10-2020 16:30 6,50 Mødelokale DGI Huset Aarhus
  • Start: 21-10-2020 10:00
    Slut: 21-10-2020 16:30
    Lektioner: 6,50
    Lokale: Mødelokale
    Sted: DGI Huset Aarhus

Underviser

Navn: Anja Myrhøj

Adresse: ERPsupporten.dk

Email: am@erpgruppen.dk

Se CV her

Anja Myrhøj

Adresse:
DGI Huset Aarhus
(Mødelokale)
Værkmestergade 17
8000 Århus C